Dags att byta däcken

Hej alla Kinnabor och alla andra här i Marks kommun också för den delen. Hur mås det idag? Själv är det bara bra. Jag ringde för en stund sedan till ett företag som utför däckbyte i Mark för nu är det dags att byta till sommardäck på bilen. Jag är lite tidigt ute för det är inte lag på att vinterdäcken ska vara av riktigt ännu. Men snart är det första april och det är då endast dem med dubbdäck som får köra ett par veckor till, annars måste däcken vara väck den dagen om det inte är vinterväglag. Jag vet sedan tidigare år att trycket är extremt högt, alla kommer på i sista minuten att de vill byta däck och då kan det bli en viss väntetid. Jag brukar alltid byta mina däck på en bilverkstad som heter LM Classic Restoration, och det är ett företag som jag vill tipsa er om. Jag har tidigare vänt mig till andra företag där jag fick en opersonlig service av stressad personal. Hur mycket killarna än har att göra på LM Classic Restoration så får man alltid hjälp med ett leende på deras läppar. Det är kundservice när den är som bäst. Det går att få hjälp med däckbyte här i Mark av dem, men det är en bilverkstad så det går förstås att få hjälp med både service och reparationer eller kanske med att tvätta bilen om det hellre är det man vill få hjälp med. Har ni några frågor eller vill beställa tid för däckbyte i Mark hos dem får ni gärna höra av er dit antingen via e-post eller telefon och ni hittar deras kontaktuppgifter på deras egen sida som jag la in en länk till här ovanför.