Bilen gick sönder när jag var i Vara

Tjabba, hej och god dag! Hur är läget, vad har hänt sedan sist? Själv var jag och hälsade på min kompis i Vara och kom hem först ett dygn senare än vad som var planerat och det berodde på att bilen gick sönder. Vad gör man när man befinner sig i Vara och bilen går sönder? Jo, man letar givetvis reda på en bilverkstad i Vara! 

Jag känner inte till Vara särskilt mycket mer än att polaren bor där men som tur är så kunde han tipsa mig om en bilverkstad i Vara som heter Högelids Bilservice så jag lämnade bilen dit. Jag lämnade bilen i onsdags och i torsdag var den klar att hämta. Som tur är visade det sig inte alls vara det fel som elektroniken visade att det var, det var själva elektroniken som visade fel men då gjorde dem som jobbar på Högelids Bilservice en felsökning och det landade i att det endast var fel på elektroniken men det ar så klart inte lätt att veta. När oljelampan dessutom lyser rött så vågar man ju inte annat än att bärga bilen. Hur som helst, ett dygn försenad kom jag hem men en bil som jag nu litar på igen och jag tycker att det var bra hjälp jag fick av Högelids Bilservice och inte var det dyrt heller. Nog talat om denna bilverkstad i Vara. I dag är det fredag, vad har ni för planer i helgen då? Själv ska jag på bio, det var längesen och det ska bli roligt. Nu avslutar jag det här inlägget och önskar er alla en trevlig helg, helt omöjligt är det väl inte att jag skriver ett inlägg och berättar lite om filmen jag ska se.