Bilvård för oss i Valletuna

Hej alla vallentunabor och alla andra i omnejderna också för den delen. Hur har ni det idag? Själv är det bara finemang. Jag ringde för en stund sedan till ett företag som utför bilvård i Vallentuna för nu är det den tiden på året då folk vill göra i ordning sina bilar så här på våren. Jag är lite tidigt ute för än är det inte riktigt vår, men snart, bara om ett par veckor eller tre vet jag att trycket blir högt, för alla kommer på samtidigt att de vill tvätta och polera bilen och då kan det bli en viss väntetid. Jag vänder mig alltid till ett företag som heter Åkersberga Detail Center Aktiebolag och det är ett företag som jag vill tipsa er om. 

Jag har tidigare vänt mig till andra företag där jag fick en opersonlig service av personal som såg ut som de bitit i en citron. Hur mycket killarna än har att göra på Åkersberga Detail Center Aktiebolag så får man alltid hjälp med ett leende på deras läppar. Det är kundservice när den är som bäst. Det går att få hjälp med bilvård i Vallentuna av dem, både inne i cupén och utvändigt eller i motorrummet. Personalen har en passion för bilar och det är därför det perfekta företaget att lämna sin bil till för bilvård i Vallentuna. Varje bil tas omhand nästan som om det vore ett barn, målet är att alla bilar ska få en skinande ren och smutsavvisande yta. Vill du boka tid för bilvård i Vallentuna är du välkommen att ringa eller mejla dem. Du kan även skicka din förfrågan direkt via kontaktformuläret högst upp på deras egen sida på nätet som jag länkar er till här ovanför