Bilverkstad på Södermalm

Jag har en gammal folkvagnsbuss som jag älskar att åka på semester med på sommaren. Jag bor i Stockholms innerstad, och att få fräsa i väg på semester i den ombyggda folkabussen och vara ett par veckor ute i den svenska naturen är guld värt. Men, även solen har sina fläckar, och det var nämligen så att växellådan på folkabussen hade gått sönder och behövde renoveras och då har jag en sådan sagolik tur att det finns en bilverkstad på Södermalm i närheten av där jag bor, en verkstad som heter Södermalms Bil & Gummi, och jag vände mig till dem och de reparerade växellådan, efter några dagar var det bara att tuta och köra. 

Jag ska säga som det är att jag under alla år som jag bott i innerstaden så har jag varit en trogen och lojal kund till denna bilverkstad på Södermalm. Min folkabuss använder jag bara på somrarna och så har jag en bil som även den inte kan kallas ny, och med lite äldre bilar är det ju på det viset att de behöver lagas och kan man undvika de där riktigt stora verkstäderna så finns det pengar att tjäna. Det ska jag säga er att det är verkligen prisvärt att vända sig till denna specifika bilverkstad på Södermalm och jag vill därför att så många som möjligt av er ska få reda på att Södermalms Bil & Gummi finns, så det är därför jag väljer att skriva detta inlägg idag, särskilt med tanke på att även många som läser här i bloggen även dem bor här i Stockholm innanför tullarna. Det var allt för mig för den här gången och tusen tack för att ni tog er en liten stund till att läsa det här inlägget. Ni är välkomna åter till bloggen i morgon!